POLDERROUTE

POLDERROUTE


POLDERROUTE - 98 km


Wanneer je een dagje wilt vertoeven met de vespa in het platteland is dit wat je zoekt van de kleine akkerbouw rij je richting de langgerekte oneindige weilanden en akkers, wanneer de tulpen in bloei staan is dit ook een extra gegeven.


Na het doorkruisen van Beveren, Vrasene en Verrebroek steek je de Nederlandse grens over richting het verdronken land van saeftinghe. Waar je je dorst kan lessen in het meesterlijke cafe "het verdronken land".


Eens daarbuiten zal je je een anders mens voelen zoals dit cafeetje zijn er geen twee. U begeeft zich nu in Emmadorp minder dan tien km verder bereikt u Paal waar u eveneens kan gaan tafelen in T'schor. Wanneer terug op de vespa ziet u een hoge dijk rechts van u die ook de mogelijkheid biedt daarop te rijden een echte aanrader u denkt zich even aan de kust te begeven.


Van daaruit doorkruist u nog enkele Nederlandse gemeenten o.a Terhole, Leeuwaarden, Grauw en dergelijke. U gaat weer landinwaarts in Stekene. Doorheen de waaslandse polders keert u terug naar uw vertrekpunt. Dit is de meest rustgevende route om even alle dagelijkse stress en zorgen van de baan te gooien en hoe kan dat beter dan op een vespa !!! Deze route omvat 87 km.