routes

Routes


Halve dag

De prachtige route richting

BAZELROUTE
50km

Deze korte route voor een halve dag bied je de gelegenheid heel wat gemeenten rondom Beveren-Waas te verkennen. Centrale punt in deze ontdekkingstocht is de gemeente Bazel enkele jaren geleden uitgeroepen tot op één na mooiste gemeente van Vlaanderen.Voor meer uitleg bekijk de route.

Geniet van een stukje natuur

DOEL EN OMSTREKEN

63km

In deze verkorte Prachtige polderroute krijg je alles wat bij elkaar. Langs de wegen van Nieuwkerken, Vrasene en Verrebroek rijden we richting haven een verkorte versie voor de uitgebreide haven doortocht moet je doel voor de volledige dag verkiezen.Voor meer uitleg bekijk de route.

De prachtige route richting

TEMSE-WAASMUNSTER

62km

Voor meer uitleg bekijk de route.

Ontdek het Waasland

STREEKPRODUCTEN

ROUTE 55km

Voor meer uitleg bekijk de route.

Voor meer uitleg bekijk de route.

Ontdek het Waasland

KORTE

STREEKPRODUCTEN

ROUTE MET EEN

BUBBLE VOETBAL

Hele dag

Ontdek de prachtige

POLDERROUTE

98km

Wanneer je een dagje wilt vertoeven met de vespa in het platteland is dit wat je zoekt van de kleine akkerbouw rij je richting de langgerekte oneindige weilanden en akkers, wanneer de tulpen in bloei staan is dit ook een extra gegeven.Voor meer uitleg bekijk de route.

Rij door het prachtige waasland

WAASLANDROUTE

91km

Voor meer uitleg bekijk de route.

Geniet van een prachtige route doorheen

VIA HAVEN NAAR DOEL

85km

Deze route begint met het ontdekken van de prachtige Beverse polders, in het gezelschap van vrienden ontdek je de rust die het Waasland te bieden heeft.Voor meer uitleg bekijk de route.

Geniet van een beetje geschiedennis

FORTENROUTE

77km

Voor meer uitleg bekijk de route.

Reserveer hier je favoriete route

Heb je alle routes bekeken? Reserveer dan nu zo snel mogelijk. Zo ben je zeker dat je met een splinternieuwe vespa het waasland kan ontdekken. Je hoeft enkel de velden van het formulier in te vullen. Vespa Waasland brengt je daarna zo snel mogelijk op de hoogte.